Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar kabil.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içinde kâin insanoğluın ve diğer cıvıl cıvılların yangın yahut herhangi bir ivedi hava sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme iye, binalması zaruri, strüktürların vazgeçilemez unsurları beyninde ülke almaktadır.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda içeriden dışarı mevsuk aksiyon güfte konusu olduğu muhtevain, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kal konusu harekete onay vermesi gerekir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu anlamda Yangın çıkış kapısı istanbul yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın merdivenleri, yangın anında insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde binadan çıkmasını sağlayarak güç kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı huzurlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar icazet özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; kesme adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde üs olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya dosdoğru ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve konulevsel yapkaloriın korunması da hayati önem taşır.

You güç email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page